top of page

HEAVY HOEMPA

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns 'n' Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium op een metalfestival, maar ook ‘zonder stekkers’ op elk straattheater en zelfs jazzfestival.

Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera!

Heavy Hoempa heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst:

ze warmden het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op Strijp S, voor Guns ’n Roses in het Goffertpark en ze speelden meerdere malen op festivals als onder andere Bospop, Graspop, de Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop Schijndel en Festyland en stonden als supportact van o.a. Anneke van Giersbergen in de Melkweg in Amsterdam en Hayseed Dixie in de Effenaar te Eindhoven.​

Tussendoor veroorzaakten zij ook nog een internethype: vijf miljoen views in een weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

Bandfoto actueel.jpg
Anchor 1
bottom of page